Höst- & vinter inspiration med maxade nyheter!

Det finns alltid tillfällen att fira! Hösten är full av lustfyllda tillfällen som boostar försäljningen och gör dina gäster glada. I vårt breda sortiment hittar du allt från härliga bröd, soft street food och smarrig fika. Bara hugg in, det är serverat!

Morning Bun

En härligt frasig bulle bakad på croissantdeg, fylld med ljuvlig kanelfarinfyllning. Succén är given!

Art.nr

219592 | Förjäst, 70 g | 75 st/kart. | Bipackade formar

Kardemumma-smörbulle

Ljuvligt saftiga, vaniljsmakande och smöriga kardemumma-bullar bakad med surdeg och fyllda med smör och mandelmassa.

Estellefläta Choklad

Ett frasigt wienerbröd med smör- och chokladfyllning. Dessutom toppad med chokladdroppar av äkta belgisk choklad och kristallsocker.

Havremax 100%

Ett ovanligt hälsosamt bröd, bakat på 100% havremjöl och innehåller hela fyra olika sorters havre - Flingor, kross, fullkornsmjöl och kli.

Naanta Pocket

Här kombineras den härliga smaken av naanbröd med den praktiska formen och flexibiliteten.

Burger bun Grande

Ett lite större burgarbröd med gott om plats för alla smaker.

GOD MACKONOMI
Den enkla vägen till smakfulla och lönsamma smörgåsar

Vill du veta hemligheten bakom en lyckad smörgås, få svinnsmarta tips och hur du kan variera smakerna mera på dina mackor?  Läs mer i "God Mackonomi" här nedan.

BULLA UPP!
För nöjdare fikagäster!

Vi har allt du behöver för att skapa en lättsåld och inbjudande fikabuffé, oavsett beredningsförutsättningar. Vi erbjuder ett brett fikasortiment av både tina & servera och Bake off. Läs mer om nybakade fikatrender och tips på hur du på ett enkelt sätt skapa merförsäljning under ingången "Bulla upp".

BREAD IS YOUR CANVAS
Släpp loss kreativiteten

Fast food är lika underbart att äta som kul att göra. Det är viktig att både ögat och smaklökarna blir nöjda, så se till att jobba med olika färger, texturer och smaker. Och viktigaste av allt; börja med ett bra bröd. Det är målarduken som du kan förvandla till äkta konst. Våga lek, tänka nytt och utmana smaklökarna. Dina gäster kommer tacka dig! Klicka dig vidare och läs mer under "Bread is your Canvas"