Vi ska fortsätta vara en ansvarstagande arbetsgivare som är känd för att vara en trygg arbetsplats där alla kollegor välkomnas, utan fördomar eller partiskhet, så att alla får möjlighet att blomstra.

Medarbetare

Vi strävar efter att våra medarbetare ska trivas och vara motiverade. Detta gör vi bl.a. genom att ha en kontinuerlig dialog om medarbetares utveckling. Vi erbjuder bland annat ledarskaps och kunskapsutvecklingsprogram och internationella karriärmöjligheter. Jämställdhet är också en viktig fråga för oss.

En naturlig del av vår verksamhet är att arbeta aktivt med hälsa och friskvård. Vi har också fokus på säkra arbetsförhållanden. Det står i fokus på alla Lantmännen Unibakes anläggningar.

Du kan följa Lantmännen Unibakes LinkedIn profil för att få en inblick i Lantmännen Unibake som arbetsgivare och vilka möjligheter vi har att erbjuda.

Leverantörer

Goda relationer med leverantörer är viktigt för oss.  Att ta ansvar i inköpsprocessen inköp innebär bland annat att hjälpa leverantörer att uppfylla våra krav och samarbeta när det gäller utveckling och innovation

Alla leverantörer måste underteckna Lantmännens uppförandekod för leverantörer, där våra förväntningar rörande miljö, hälsa och säkerhet, sociala villkor och affärsetik anges. Vi besöker våra leverantörer regelbundet för att säkra ett gott samarbete.

Forskningspartner

Många av våra initiativ inom hälsa och näring är baserade på forskningsprojekt tillsammans med universitet, forskningsinstitut eller Lantmännen Food R&D i Stockholm. Tillsammans med vår egen produktutveckling är den typen av projekt nyckeln till vår kunskapsutveckling och förmåga att möta konsumenttrender.