Som de bagare vi är delar vi gärna med oss av våra tips för godare bröd och bättre lönsamhet. Bonjour Academy-utbildningen vänder sig till dig som vill bli ännu bättre på bröd och bakverk.

Ett utbildningskoncept med verktyg och metoder som engagerar
Bonjour Academy är ett idealiskt utbildningskoncept för dig som vill driva ett butiksbageri. Konceptet är utvecklat av Lantmännen Unibake och innehåller verktyg och metoder, så att du kan komma igång med ditt bageri och engagera din personal. Utbildningen handlar inte bara om förmågan att kunna baka och hantera bröd. Det handlar lika mycket om knep och metoder för att öka försäljningen, håller nere svinnet och få en strukturerad verksamhet. Med vår utbilning får du helt enkelt en grundligare förståelse för tillverkningen och försäljning av bake-off-produkter.

Det perfekta bakresultatet
Bonjour Academys verktygslåda innehåller flera metoder för att skapa ett perfekt bakresultat. Du får veta hur du får till den rätta gyllenbruna färgen och hur du hanterar frysta produkter. Du får även veta hur du gör när du ska grädda många olika produkter samtidigt och till exempel vilka de bästa bakplåtana är. Det kan vara en konst att få till glasyr och topping på ett fint sätt. Men tack och lov finns det tips och regler även för detta....

Att gå en Bonjour Academy-utbildning är alltså en god investering i tid. Under våra år som vi genomfört dessa utbildningar har det varit lika roligt och stimulerande i vårt provbageri i Stockholm som ute på plats i våra kunders butiker.

   Vill du gå Bonjour Academy-utbildningen, kontakta:

Stefan Graesen | Tel. 010-556  29 50 | E-post:    stefan.graesen@lantmannen.com
Tomas Karlström | Tel. 010-556 11 66 | E-post: tomas.karlstrom@lantmannen.com