Den enkla vägen till mer smakfulla och lönsamma smörgåsar!

För att tillgodose kundernas längtan efter större mackutbud är det viktigt att ha allt från nya smaker till till älskade klassiker i sitt utbud.

Det är viktigt att välja ett bröd som klarar "cafélivet". Det räcker inte med att det är vackert och gott, det skall tåla tuff hantering, olika typer av fyllningar, take-away och mycker mer - Allt detta är våra bröd framtagna för att klara av!

Vi tipsar om hur du får God Mackonomi!

Här följer några utvalda favoriter från vårt matbrödssortiment!

Chia Ciabatta

Ett lite nyttigare bröd, bakat med surdeg i stenugn vilket ger en god och krispig yta. Bakat med populära chia- och pumpafrön, samt solroskärnor.

Fyllning:
Färskost, bladspenat, grön bön- och mandelspread, avokado, rädisor, krasse.

Tor

Ett mörkt rustikt surdegsbröd med fyllig, lite syrligare smak. Ingår i den populära gudafamiljen.

Fyllning:
Grön bön- och mandelspread, sallad, stekt ägg, kalkon, groddar/skott.

Balder

Ett ljust, rustikt surdegsbröd med välutvecklad smak. Saftigt och luftigt inre med frasig skorpa. Bakat i stenugn.

Fyllning:
Gulärtsröra, Maschésallad, Halloumi, Snabbpicklad morot, Groddar/skott.

Soft Baguette Rustique

En populär storsäljare. Härligt saftig surdegsbaguette, bakad med potatisflingor, vilket ger ett mjukt inkråm.

Fyllning:
Gulärtsröra, Spenat, Grillade grönsaker, Fetaost, Persilja.

Boule Rustique

Ett ljust stenugnsbakat portionsbröd med krispig skorpa, saftigt inkråm och rustikt utseende. Bakat med potatis vilket gör att brödet håller sig mjukt och fräscht längre.

Fyllning:
Gulärtsröra, Sallad, Ost, Groddar/skott.

Baguette Vete, 18 cm

Ett saftigt och vackert surdegsbröd med toppiga ändar bakat på gotländskt durumvete. Tål lite blötare pålägg.

Fyllning:
Färsktost, Sallad, Pulled pork, Picklad morot och rättika, Srirachamajonnäs, Koriander.