Entrecôte Bookmaker Toast med tryffel och ruccola

En Entrecôte Bookmaker Toast med tryffel & ruccola gjord på Balder


4 pers

4 pers

  • 2 st Balder
  • 1,5 dl majonnäs
  • 1 vitlöksklyfta
  • Tryffelolja efter smak
  • Olja
  • Vit eller mörk balsamvinäger
  • Salt & svartpeppar
  • 200 g ruccola
  • 600 g entrecôte
  • 0,5 dl rostad mandel

  1. Dela varje bröd i två bitar och sedan på längden. Grilla några minuter på grillen.
  2. Blanda majonnäsen med krossad vitlök och tryffelolja. 
  3. Gör en dressing på olja och vinäger, salt och peppar.
  4. Blanda med ruccolan och fördela salladen på brödskivorna. 
  5. Grilla köttet, skär i skivor och lägg upp ovanpå salladen.
  6. Toppa med klickar av tryffelmajonnäsen samt  hackade rostade mandlar