Naanta med rimmad oxbringa

Naanta Pocket med rimmad oxbringa, mjölksyrad kål och senapscremé.

Låt dig inspireras av recept skapade av produktutvecklare Davor Zidaric | Lantmännen Unibake


4 portioner

Ingredienser för 4 portioner:

  • 4 st Naanta Pocket
  • 400 g strimlad rimmad och kokt oxbringa
  • 300 g surkål smaksatt med rysk yoghurt och flytande honung och lite strimlad grönskål.
  • 200 g senapscremé (fransk senap, creme fraiche, salt och peppar)

Gör så här:

  1. Använd en färdig surkål och pressa ur lite av vätskan, blanda med några msk av rysk yourhurt, lite flytande honung och strimlad färsk grönkål.
  2. Surkålen bör stå kallt och dra ca 1 timme.
  3. Blanda senap och creme fraich, salt och peppar.
  4. Värm oxbringan.
  5. Värm Naanta-bröden enligt anvisning
  6. Fyll bröden med oxbringa, surkål och senapscremé