Mathias Gardemeister-Byström, Produktionstekniker

Möt Mathias Gardemeister-Byström, Produktionstekniker på Örebrobageriet.

 

Hur länge har du varit anställd?
Mathias har varit anställd sedan april 2000 (då helgskiftet startade) Han sommarjobbade från 97.

Hur skulle du beskriva vårt företag?
Lantmännen Unibake skulle jag beskriva som en Trygg arbetsplats med högt tempo – jag gillar det.

Vad var det som gjorde att du valde att arbeta för Lantmännen?
Jag börjande att sommarjobba. När jag tog studenten sökte Korvbrödsbagarn arbetskraft och jag hoppade på och har blivit kvar.

Vad är anledningen till att du väljer att stanna hos oss?
Arbetskamraterna är nummer ett, bra lön, många nya utmaningar. Det har hänt mycket nytt.

Om du skulle nämna tre saker, vad tycker du bäst om med att arbeta för Lantmännen Unibake?
Om man vill finns det utvecklingsmöjligheter. Företaget är måna om sina anställda och vi har bra förmåner.

Jag är nyfiken på ditt jobb, kan du berätta lite om vad du gör?
Jag har ganska nyligen bytt tjänst till Produktionstekniker, och jobbar nu främst med förbättringar på våra linjer, stora som små, för att förbättra OEE och waste så vi kan fortsätta producera våra fina produkter.

Vad motiverar dig på jobbet?
Det är kul att få vara med och bida. Lära andra och varandra. Att man får utvecklas.

Vad är det bästa med din arbetsdag?
Träffa kollegor.

Vad är du mest stolt över i ditt arbete eller vad är det bästa med ditt jobb?
Jag blir stolt när någon säger något bra om våra produkter.

Vad är en bra arbetsdag för dig?
När processen går som den ska, inga avvikelser.

Vad uppskattar du mest hos/med dina kollegor?
Att de är ärliga och nyfikna på att lära sig nya saker. Lära av misstag.

Hur skulle du beskriva atmosfären på jobbet?
Bra atmosfär och attityd i det stora hela.

Vilken är din favoritprodukt av Unibakes produkter?
Potato hot dog bun – den är perfekt att göra vitlöksbröd på.