Vi är Lantmännen Unibake

Lantmännen Unibake är en global världsledande bagerikoncern, med anrika traditioner och samtidigt med en blick för utveckling och trender. Vi har en passion för bröd - Bröd är ett av våra äldsta livsmedel, som idag är ett  av världens främsta källor till näring.

Vårt syfte

Vårt syfte är att göra människor nöjda och glada i alla delar av världen  med hjälp av våra bröd och bakverk.  

Vår vision

I vår kultur strävar vi efter öppenhet, vänlighet och tillit. Vi delar insikter och arbetar tillsammans över gränserna för att nå vår vision, där alla är en del i helheten. 

På Lantmännen Unibake är vi mer än 6000 anställda. Vi har alla vår egen bakgrund, kompetens och erfarenhet där alla arbetar tillsammans. Det gör  Lantmännen Unibake unikt.

Alltid hungrig - en oändlig aptit för mer

Vårt företag är byggt på en kultur av entreprenörskap. Genom åren har Lantmännen Unibake växt genom förvärv av bagerier, som alla varit starka inom sina lokala marknader. Vi fokuserar på expansion genom förvärv och organisk tillväxt, konsolidering och skapandet av en starkt integrerad koncernstruktur.

Vi lägger styrkan i en global organisation med centrala processer och ett strukturerat arbetssätt. Vi behåller närheten till kunden och tar ansvar på lokal nivå och lägger samtidigt styrkan i en global organisation - allt ingår i våra värderingar. Vi kallar det "One Unibake".