Vidar med rostbiff & kaprismarinerad potatis

Rostbiff, kaprismarinerad potatis och soltorkade cocktailtomater | Bonjour | Lantmännen Unibake


4 portioner

4 portioner

  • 4 st delade Bonjour Vidar
  • 2 msk dijonsenap
  • 300 g kallskuren rostbiff
  • Valfria salladsblad
  • Flingsalt

 Kaprismarinerad potatis

  • 400 g kokt potatis, skivad
  • 50 g kapris
  • 1 liten rödlök, skivad
  • 125 g soltorkade cocktailtomater
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk äppelcidervinäger
  • Salt och svartpeppar

 

Härliga mackor med fredagskocken Mattias Larsson

  1. Blanda ingredienserna till den kaprismarinerade potatisen.
  2. Smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Bred dijonsenappå brödets snittytor.
  4. Lägg potatisen och rostbiffen
  5. Toppa med några salladsblad och lite flingsalt
  6. Lägg på locken.