Frasig wienerkam som fylls med valfri fyllning. (Här toppad med hallonsylt och vaniljkräm).
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller ca 1 timme i rumstemperatur. Jäs ca 60 minuter i jässkåp (35-37°C, r.H. 70%). Grädda ca 15-17 min i 180-200°C. Glasera wienerlängderna slutligen när de har kallnat. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
454 kcal
-
Energi kJ
1895 kJ
-
Fett
28 g
-
- varav mättat fett
11 g
-
Kolhydrater
43 g
-
- varav socker
9.1 g
-
Fibrer
1.9 g
-
Protein
6.2 g
-
Salt
0.9 g
-
Lactose g/100g
0
Ingredienser
Allergener: Ägg
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Sojabönor
,
Mjölk
,
Mandel
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Finland