Frasig wieneråtta. (Här fylld på traditionellt vis med vaniljkräm och hallonsylt och toppad med glasyr och hyvlad mandel).
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18° C eller kallare.
Tina wieneråttorna på bakplåt med bakplåtspapper under plast i kyl över natten eller ca 60 minuter i rumstemperatur. Jäs wieneråttorna i 35-37°C och en luftfuktighet på 60-70% i ca 45-55 minuter. Spritsa på vaniljkräm och/eller hallonsylt och strö på hyv
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
385 kcal
-
Energi kJ
1605 kJ
-
Fett
26 g
-
- varav mättat fett
10 g
-
Kolhydrater
31 g
-
- varav socker
2.9 g
-
Fibrer
1.7 g
-
Protein
6.9 g
-
Salt
0.36 g
Ingredienser
Allergener: Vete
,
Ägg
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Mjölk
,
Mandel
,
Pekannöt
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Sverige