Förvaring och hantering
Tina i rumstemperatur i ca 30 minuter. Grädda bröden i 180-200°C i 10-12 minuter. Ta ur bröden ur förpackningen innan gräddning. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Förbakat matbröd av fransk baguettetyp fylld med vitlökssmör.
Tina i rumstemperatur i ca 30 minuter. Grädda bröden i 180-200°C i 10-12 minuter. Ta ur bröden ur förpackningen innan gräddning. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Mjölk, Spannmål som innehåller gluten
Ägg, Sesamfrön, Sojabönor, Senap
549
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Typ |
---|---|---|---|
4375 | 225736 | 07315062257365 | Case |
225736 | 17315062257416 | Pallet |