Ojäst degämne av matbrödstyp.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18° C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs ca 60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga per plåt som ska bakas. Sänk temperaturen till 180-200°C och grädda
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
250 kcal
-
Energi kJ
1050 kJ
-
Fett
6.5 g
-
- varav mättat fett
0.8 g
-
Kolhydrater
37 g
-
- varav socker
1.3 g
-
Fibrer
4.2 g
-
Protein
9.1 g
-
Salt
1.1 g
Ingredienser
Allergener: Valnöt
,
Nötter
,
Korn
,
Råg
,
Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Innehåller inte deklarationsobligatoriska allergener
.
Tillverkningsland: Sverige