Grovt, smakrikt portionsbröd bakat med valnötter, russin och honung.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 1 timme i rumstemperatur. Jäs/heves 45-60 min i jässkåp/heveskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperaturen t
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
265 kcal
-
Energi kJ
1118 kJ
-
Fett
5 g
-
- varav mättat fett
0.5 g
-
Kolhydrater
43 g
-
- varav socker
0.5 g
-
Fibrer
4 g
-
Protein
10 g
-
Salt
1 g
Ingredienser
Allergener: Valnöt
,
Nötter
,
Havre
,
Korn
,
Råg
,
Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Mjölk
.
Tillverkningsland: Estland