Förvaring och hantering
Tina över natten i kylrum (2-4°C) eller 60 min i rumstemperatur under plast. Jäs 50-60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga per plåt som ska bakas. Sänk temperaturen till 180°C och grädda i 14-16 min. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad produkt: ca 75 g.
Allergener innehåller
Allergener: Korn, Spannmål som innehåller gluten, Vete
Kan innehålla spår av Innehåller inte deklarationsobligatoriska allergener
Beredning / Användning
Tina över natten i kylrum (2-4°C) eller 60 min i rumstemperatur under plast. Jäs 50-60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga per plåt som ska bakas. Sänk temperaturen till 180°C och grädda i 14-16 min. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad produkt: ca 75 g.
Nettovikt/frp (g) |
Artikelnummer |
GTIN (kartong) |
Typ |
7200 |
226085 |
07315062260853 |
Case |
403200 |
226085 |
17315062260867 |
Pallet |