Vallmofralla

Artikelnummer: 226085 Nettovikt (g): 90
GTIN (kartong): 07315062260853 Nettovikt/frp (g): 7200
226085_Vallmofralla_OPV_MED

Vetefralla toppad med vallmofrön, deg

80 Styck per kartong
56 Kartong per pall

Förvaring och hantering

Tina över natten i kylrum (2-4°C) eller 60 min i rumstemperatur under plast. Jäs 50-60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga per plåt som ska bakas. Sänk temperaturen till 180°C och grädda i 14-16 min. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad produkt: ca 75 g.

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, vallmofrö 4,5%, salt, jäst, potatisstärkelse, VETEGLUTEN, antioxidationsmedel (E300), vegetabiliskt emulgeringsmedel (E472e), enzym, maltmjöl (KORN).

Allergener innehåller

Allergener:

Korn, Spannmål som innehåller gluten, Vete

Kan innehålla spår av

Innehåller inte deklarationsobligatoriska allergener

Hållbarhet

210

Beredning / Användning

Tina över natten i kylrum (2-4°C) eller 60 min i rumstemperatur under plast. Jäs 50-60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga per plåt som ska bakas. Sänk temperaturen till 180°C och grädda i 14-16 min. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad produkt: ca 75 g.
Nettovikt/frp (g) Artikelnummer GTIN (kartong) Typ
7200 226085 07315062260853 Case
403200 226085 17315062260867 Pallet

Näringsinnehåll per 100g


  • Energi, kcal 226 kcal
  • Energi kJ 947 kJ
  • Fett
    - varav mättat fett
    2.9 g
    0.5 g
  • Kolhydrater
    - varav socker
    41 g
    0.9 g
  • Fibrer 2.8 g
  • Protein 8.5 g
  • Salt 1.3 g