Luftiga goda tekakor att njuta med smör och ett gott pålägg. Levereras med förtryckta påsar att sälja/förvara tekakorna i.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 30-40 minuter i rumstemperatur väl täckta med plast. Nagga bröden noggrant. Jäs ca 55-60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 180-190°C och grädda i 8-10 min.
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
272 kcal
-
Energi kJ
1149 kJ
-
Fett
5.3 g
-
- varav mättat fett
2.2 g
-
Kolhydrater
47 g
-
- varav socker
5.3 g
-
Fibrer
2.6 g
-
Protein
7.9 g
-
Salt
0.8 g
Ingredienser
Allergener: Mjölk
,
Korn
,
Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Ägg
,
Mandel
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Estland