Förvaring och hantering
Tina produkten i 20-30 minuter och baka sen på 190°C i ca 3-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Ett ljust stenugnsbakat surdegsbröd med krispig skorpa, saftigt inkråm och rustikt utseende.
Tina produkten i 20-30 minuter och baka sen på 190°C i ca 3-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Spannmål som innehåller gluten, Korn, Råg, Vete
Ägg, Mjölk, Sesamfrön, Sojabönor, Mandel, Hasselnöt, Valnöt
365
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Typ | |
---|---|---|---|---|
7200 | 224697 | N/A | 07315062246970 | Case |
N/A | N/A | N/A | 27315062246974 | Pallet |