Förvaring och hantering
Tina produkten i 20-30 minuter och baka sen på 190°C i ca 3-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Ett mörkare stenugnsbakat surdegsbröd med krispig skorpa, saftigt inkråm och rustikt utseende.
Tina produkten i 20-30 minuter och baka sen på 190°C i ca 3-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Spannmål som innehåller gluten, Korn, Råg, Vete
Ägg, Mjölk, Sesamfrön, Sojabönor, Mandel, Hasselnöt, Valnöt
365
Typ | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Nettovikt/frp (g) |
---|---|---|---|
Case | 224697 | 17315062246977 | 7200 |
Pallet | N/A | 27315062246974 | N/A |