Grovt portionsbröd med fullkornsmjöl av vete och råg. Innehåller nyttiga rågkärnor, linfrö och solroskärnor. Deg.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18° C eller kallare.
Tina degen täckt över natten i kyl alt kyl/jäs alernativt i rumstemperatur tills helt upp tinad. Jäs ca 60 min. Grädda på ingångstemperatur ca 220 grader, avbakningstemperatur 180-200 grader i ca 15 minuter. Ånga ca 7 sek.
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
251 kcal
-
Energi kJ
1051 kJ
-
Fett
4 g
-
- varav mättat fett
1 g
-
Kolhydrater
43 g
-
- varav socker
6 g
-
Fibrer
4 g
-
Protein
9 g
-
Salt
0.49 g
Ingredienser
Allergener: Korn
,
Råg
,
Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Innehåller inte deklarationsobligatoriska allergener
.
Tillverkningsland: Sverige