Bottnar i bakplåtsstorlek 560 x 450 mm, för tillverkning av napoleonbakelser-/tårtor, även till smördegsprodukter som kräver en tunnare deg t ex äppelstrudel, snacks eller piroger. Bottnarna ligger på bakplåtspapper med ett extra mellanark.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18° C eller kallare.
Plocka fram det antal som ska bakas. Tina i ca 15 minuter på bakbord eller bakplåt. Plocka bort skyddspappret medan bottnarna är frusna. Bottnarna naggas efter upptining och bakas av direkt i 190-200°C i ca. 20 minuter.
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
410 kcal
-
Energi kJ
1720 kJ
-
Fett
29 g
-
- varav mättat fett
12 g
-
Kolhydrater
31 g
-
- varav socker
0.1 g
-
Fibrer
1.1 g
-
Protein
5 g
-
Salt
0.6 g
Ingredienser
Allergener: Korn
,
Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Ägg
,
Mjölk
,
Mandel
,
Pekannöt
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Sverige