Klassiskt ljust portionsbröd med mjukt inkråm och krispig skorpa.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 1 timme i rumstemperatur. Jäs/heves 45-60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperaturen till 180-2
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
242 kcal
-
Energi kJ
1020 kJ
-
Fett
3.5 g
-
- varav mättat fett
1 g
-
Kolhydrater
42 g
-
- varav socker
0.5 g
-
Fibrer
2.5 g
-
Protein
8.5 g
-
Salt
1 g
Ingredienser
Allergener: Korn
,
Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Mjölk
,
Valnöt
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Estland