Slät vetebulle med kardemumma i degen.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 2-4°C) eller 60 min i rumstemperatur. Jäs ca 60 min i jässkåp (35-37°C, 70% fuktighet). Grädda 9-11 min i ca 180°C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad produkt: ca 55 g.
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
305 kcal
-
Energi kJ
1286 kJ
-
Fett
7.3 g
-
- varav mättat fett
2.9 g
-
Kolhydrater
49 g
-
- varav socker
6.3 g
-
Fibrer
3.1 g
-
Protein
9.3 g
-
Salt
0.48 g
Ingredienser
Allergener: Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Mjölk
,
Valnöt
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Estland