Saftigt portionsbröd med god rågsmak och sötma av russin
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 1 timme i rumstemperatur. Jäs/heves 45-60 min i jässkåp/heveskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperaturen t
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
279 kcal
-
Energi kJ
1177 kJ
-
Fett
4.2 g
-
- varav mättat fett
1.3 g
-
Kolhydrater
50 g
-
- varav socker
2.3 g
-
Fibrer
5 g
-
Protein
7.6 g
-
Salt
0.9 g
Ingredienser
Allergener: Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Mjölk
,
Nötter
,
Valnöt
.
Tillverkningsland: Estland