Ljus minibaguette med smakrik ost.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 1 timme i rumstemperatur. Jäs 45-60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga per plåt som ska bakas. Sänk temperaturen till 180-200°C och grädda i
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
268 kcal
-
Energi kJ
1131 kJ
-
Fett
4.7 g
-
- varav mättat fett
2 g
-
Kolhydrater
44 g
-
- varav socker
0.4 g
-
Fibrer
2.8 g
-
Protein
11 g
-
Salt
1.4 g
-
NutrientSodium
560 mg
Ingredienser
Allergener: Mjölk
,
Korn
,
Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Valnöt
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Estland