Fylligt rågbröd smaksatt med tranbär, äpplen, russin och nötter!
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs/heves ca 60 min i jässkåp/heveskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperature
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
254 kcal
-
Energi kJ
1072 kJ
-
Fett
5 g
-
- varav mättat fett
1 g
-
Kolhydrater
43 g
-
- varav socker
2 g
-
Fibrer
3.5 g
-
Protein
7.5 g
-
Salt
1.3 g
Ingredienser
Allergener: Nötter
,
Havre
,
Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Mjölk
.
Tillverkningsland: Estland