Saftigt och fylligt portionsbröd med rivna morötter, honung och solroskärnor
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 1 timme i rumstemperatur. Jäs 45-60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga per plåt som ska bakas. Sänk temperaturen till 200°C och grädda i 15-1
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
236 kcal
-
Energi kJ
994 kJ
-
Fett
4.5 g
-
- varav mättat fett
0.5 g
-
Kolhydrater
39 g
-
- varav socker
1 g
-
Fibrer
3.5 g
-
Protein
8 g
-
Salt
1.3 g
Ingredienser
Allergener: Vete
,
Råg
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Mjölk
,
Valnöt
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Estland