Levainknut

Artikelnummer: 223555
Nettovikt (g): 380
GTIN (kartong): 17315062235551

223555_Levainknut_OPV_MED_221020
Förbakat bröd med 40% vetesurdeg.

Förvaring och hantering

Tina under plast i rumstemperatur i ca 35-45 minuter. Grädda bröden i 8-10 minuter på 190-200°C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.

Hållbarhet

549

Näringsinnehåll per 100g

  • Energi, kcal 271 kcal
  • Energi kJ 1149 kJ
  • Fett 2.6 g
  • - varav mättat fett 0.3 g
  • Kolhydrater 52 g
  • - varav socker 0.4 g
  • Fibrer 2.8 g
  • Protein 8.6 g
  • Salt 1.5 g
Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, surdeg av VETE [vatten, VETEMJÖL], fullkornsmjöl av VETE, jäst, salt (jod), rapsolja, torkad surdeg av DURUMVETE, VETEFIBER, maltmjöl av VETE, acerolaextrakt. Kan innehålla spår av soja, sesamfrön.
Allergener:

Spannmål som innehåller gluten

.
Kan innehålla spår av

Sesamfrön

,

Sojabönor

.
Tillverkningsland: Lituen
Stenugnsbakat_1 Surdegsbakat_1