Förvaring och hantering
Storage at -18 °C or colder.
Tina över natten i kylrum (ca 2°C) eller 60 min i rumstemperatur. Jäs 60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Grädda 8-12 minuter i ca 180°C.
Saftig och mjuk vetesnäcka med riklig kanelfyllning.
Storage at -18 °C or colder.
Tina över natten i kylrum (ca 2°C) eller 60 min i rumstemperatur. Jäs 60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Grädda 8-12 minuter i ca 180°C.
Vete, Spannmål som innehåller gluten
Ägg, Mjölk, Mandel, Nötter
365
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Typ | |
---|---|---|---|---|
10000 | 3221 | N/A | 07391288322100 | Case |
450000 | 3221 | N/A | 27391288322104 | Pallet |