Förvaring och hantering
Storage at -18 °C or colder.
Tina över natten i kylrum (ca 2°C) eller 60 min i rumstemperatur. Jäs 60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Grädda 8-12 minuter i ca 180°C.
Saftig och mjuk vetesnäcka med riklig kanelfyllning.
Storage at -18 °C or colder.
Tina över natten i kylrum (ca 2°C) eller 60 min i rumstemperatur. Jäs 60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Grädda 8-12 minuter i ca 180°C.
Vete, Spannmål som innehåller gluten
Ägg, Mjölk, Mandel, Nötter
365
Typ | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Nettovikt/frp (g) |
---|---|---|---|
Case | 3221 | 17391288322107 | 10000 |
Pallet | 3221 | 27391288322104 | 450000 |