Frasig, välkänd italienare bakad på vete- och grahamsmjöl.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 4 °C) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs ca 60 min i jässkåp (35-37 °C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga per plåt som ska bakas. Sänk temperaturen till 180-200 °C och grä
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
244 kcal
-
Energi kJ
1029 kJ
-
Fett
3.5 g
-
- varav mättat fett
0.5 g
-
Kolhydrater
43 g
-
- varav socker
0.1 g
-
Fibrer
3 g
-
Protein
8.5 g
-
Salt
1.1 g
Ingredienser
Allergener: Korn
,
Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Mjölk
,
Valnöt
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Estland