Klassisk hallongrotta bakad på mördeg och fylld med söt hallonsylt.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Ta ut kakorna ur frysen. Lägg ut de bipackade småformarna på en bakpappersklädd plåt. Lägg i kakorna i småformarna och sprid ut kakorna på plåten och grädda i 170-180°C i ca 11-13 min. OBS! Gräddningstid och -temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
456 kcal
-
Energi kJ
1905 kJ
-
Fett
25 g
-
- varav mättat fett
8.7 g
-
Kolhydrater
53 g
-
- varav socker
26 g
-
Fibrer
1.1 g
-
Protein
4.2 g
-
Salt
0.1 g
Ingredienser
Allergener: Vete
,
Mjölk
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Ägg
,
Sojabönor
,
Selleri
,
Sesamfrön
.
Tillverkningsland: Lituen