Ljust och saftigt bröd bakat på vete och lite kraftigare durumvete.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina bröden i rumstemperatur i ca 20-30 minuter, helst under plastöverdrag. Grädda bröden på 180°C i ca 8-10 minuter. Tillsätt gärna lite ånga i början på gräddning. OBS! Gräddningstid och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
280 kcal
-
Energi kJ
1184 kJ
-
Fett
2.1 g
-
- varav mättat fett
0.3 g
-
Kolhydrater
54 g
-
- varav socker
2.6 g
-
Fibrer
2.9 g
-
Protein
9.7 g
-
Salt
1.6 g
Ingredienser
Allergener: Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Ägg
,
Mjölk
,
Sesamfrön
,
Sojabönor
.
Tillverkningsland: Lituen