Ljust och saftigt bröd bakat på vete och lite kraftigare durumvete.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs/heves ca 60 min i jässkåp/heveskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperature
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
219 kcal
-
Energi kJ
926 kJ
-
Fett
2.1 g
-
- varav mättat fett
0.3 g
-
Kolhydrater
40 g
-
- varav socker
0.1 g
-
Fibrer
3.1 g
-
Protein
8.6 g
-
Salt
1 g
Ingredienser
Allergener: Korn
,
Råg
,
Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Mjölk
,
Valnöt
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Estland