Italiensk klassiker som kan varieras med olika toppingar.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18 °C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs/heves 40-50 min i jässkåp/heveskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Toppa med valfritt recept. Värm ugnen till 220°C. Sänk temperaturen till 200°C och grädda/stekes i ca 15 min.
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
267 kcal
-
Energi kJ
1124 kJ
-
Fett
8 g
-
- varav mättat fett
1 g
-
Kolhydrater
40 g
-
- varav socker
0.1 g
-
Fibrer
2.5 g
-
Protein
7.5 g
-
Salt
1.5 g
Ingredienser
Allergener: Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Mjölk
,
Valnöt
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Estland