Förvaring och hantering
Förvaras vid -18˚C eller kallare. Ska inte omfrysas efter upptining.
Tina minst 6 timmar före bakning. Grädda 5 min i ca 180 °C. Bakning ej nödvändigt. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Ett mörkt rågbröd med pumpakörnor, solroskörnor och linfrö. Ett saftigt rågbröd med vackert utseende.
Förvaras vid -18˚C eller kallare. Ska inte omfrysas efter upptining.
Tina minst 6 timmar före bakning. Grädda 5 min i ca 180 °C. Bakning ej nödvändigt. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Korn, Råg, Spannmål som innehåller gluten
Innehåller inte deklarationsobligatoriska allergener
365
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Typ | |
---|---|---|---|---|
9480 | 71700520 | N/A | 05701014900625 | Case |
227520 | 71700520 | N/A | 05701014031336 | Pallet |