Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina bröden i rumstemperatur i ca 15-20 minuter, helst under plastöverdrag. Grädda bröden på 180°C i 7-9 minuter. OBS! Gräddningstid och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Stenugnsbakad ciabatta bakad med rågsurdeg och tranbär. Toppad med havre, hirs och pumpakärnor.
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina bröden i rumstemperatur i ca 15-20 minuter, helst under plastöverdrag. Grädda bröden på 180°C i 7-9 minuter. OBS! Gräddningstid och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Sesamfrön, Spannmål som innehåller gluten
Sojabönor
549
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Typ | |
---|---|---|---|---|
6500 | 222716 | N/A | 07315062227160 | Case |
N/A | 222716 | N/A | 27315062227164 | Pallet |