Briochebulle Vanille, bakad med smör och ägg.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum under plast (ca 2-4°C) eller 60 min i rumstemperatur. Jäs 50-60 min i jässkåp (35-37°C, 70% fuktighet). Spritsa gärna med vaniljkräm efter jäsning (som på bilden).Toppa med pärlsocker och/eller glasyr. Grädda 9-11 min i 180-185°C
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
270 kcal
-
Energi kJ
1150 kJ
-
Fett
6.5 g
-
- varav mättat fett
3.4 g
-
Kolhydrater
45 g
-
- varav socker
8.3 g
-
Fibrer
2 g
-
Protein
7.8 g
-
Salt
0.61 g
Ingredienser
Allergener: Mjölk
,
Ägg
,
Korn
,
Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Valnöt
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Sverige