Äkta brioche med smör och ägg. Fylld med sötsyrlig citronkola och vackert flätad....Test igen
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 2-4°C) eller 60 min i rumstemperatur. Jäs 50-60 min i jässkåp (35-37°C, 70% fuktighet). Grädda 9-11 min i 180-185°C. OBS. Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
300 kcal
-
Energi kJ
1269 kJ
-
Fett
5.8 g
-
- varav mättat fett
3.2 g
-
Kolhydrater
53 g
-
- varav socker
14 g
-
Fibrer
1.7 g
-
Protein
8.2 g
-
Salt
1.4 g
-
NutrientSodium
560 mg
Ingredienser
Allergener: Vete
,
Ägg
,
Mjölk
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Sojabönor
,
Mandel
,
Hasselnöt
,
Sesamfrön
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Lituen