Vackert handflätad briochefläta fylld med blåbär och vanilj.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina över natten i kylrum (ca 2-4°C) eller 60 min i rumstemperatur. Jäs 50-60 min i jässkåp (35-37°C, 70% fuktighet). Grädda 9-11 min i 180-185°C. OBS. Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
299 kcal
-
Energi kJ
1263 kJ
-
Fett
5.4 g
-
- varav mättat fett
3 g
-
Kolhydrater
52 g
-
- varav socker
12 g
-
Fibrer
1.6 g
-
Protein
9.8 g
-
Salt
1.2 g
Ingredienser
Allergener: Ägg
,
Mjölk
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Sesamfrön
,
Sojabönor
,
Mandel
,
Hasselnöt
.
Tillverkningsland: Lituen