Klassisk sockrad vetekringla med härlig blåbärssylt.
Förvaring och hantering
Frysta. Förvaring vid -18 °C eller kallare. Frys inte efter avfrostning. Hanteras varsamt. Skydda mot fukt.
Tina i rumstemperatur i 15-20 minuter. Grädda i ca 180-190°C i 7-9 minuter. Låt svalna, smält smör och pensla Blåbärskringlan försiktigt och vänd sedan i strösocker. OBS. Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
341 kcal
-
Energi kJ
1442 kJ
-
Fett
6.4 g
-
- varav mättat fett
2.1 g
-
Kolhydrater
59 g
-
- varav socker
14 g
-
Fibrer
1.9 g
-
Protein
11 g
-
Salt
1.4 g
Ingredienser
Allergener: Vete
,
Ägg
,
Mjölk
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Sojabönor
,
Mandel
,
Hasselnöt
,
Sesamfrön
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Lituen