Förvaring och hantering
Tina baguetten i rumstemperatur i ca 20-30 minuter. Baka på 220-230°C i ca 4-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Stenugnsbakad baguette av vete och råg, förbakad.
Tina baguetten i rumstemperatur i ca 20-30 minuter. Baka på 220-230°C i ca 4-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Korn, Spannmål som innehåller gluten, Råg, Vete
Ägg, Mjölk, Mandel, Hasselnöt, Sesamfrön, Sojabönor, Valnöt
365
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Typ |
---|---|---|---|
7200 | 226080 | 07315062260808 | Case |
226080 | 17315062260812 | Pallet |