Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina ca 90 min i rumstemperatur. Grädda 15-18 min i 180°C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad produkt ca 440 g.
Ett klassiskt franskbröd rikligt toppat med vallmofrön.
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina ca 90 min i rumstemperatur. Grädda 15-18 min i 180°C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad produkt ca 440 g.
Fröer (Seed), Vete, Spannmål som innehåller gluten
Ägg, Sojabönor, Mjölk, Sesamfrön, Lupin
549
Typ | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Nettovikt/frp (g) |
---|---|---|---|
Case | 215003 | 07315060150033 | 4800 |
Pallet | 215003 | 27315060150037 | N/A |