Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina produkten i 20-30 minuter och baka sen på 190°C i ca 3-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Ett ljust stenugnsbakat surdegsbröd med krispig skorpa, saftigt inkråm och rustikt utseende.
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina produkten i 20-30 minuter och baka sen på 190°C i ca 3-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Spannmål som innehåller gluten, Korn, Råg, Vete
Ägg, Mjölk, Sesamfrön, Sojabönor, Mandel, Hasselnöt, Valnöt
365
Typ | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Nettovikt/frp (g) |
---|---|---|---|
Case | 224696 | 17315062246960 | 7200 |
Pallet | 224696 | 27315062246967 | N/A |