Förvaring och hantering
Frysvara, förvaras vid -18° C eller kallare
Tina brödet. Ingångstemperatur ca 220 grader, avbakningstemperatur 190-210 grader i ca 8-12 min. Ånga 7 sek. Låt produkten svalna 20-30 min.
Förbakat djupfryst matbröd.
Frysvara, förvaras vid -18° C eller kallare
Tina brödet. Ingångstemperatur ca 220 grader, avbakningstemperatur 190-210 grader i ca 8-12 min. Ånga 7 sek. Låt produkten svalna 20-30 min.
Korn, Vete, Spannmål som innehåller gluten
Sesamfrön, Valnöt
365
Typ | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Nettovikt/frp (g) |
---|---|---|---|
Case | 80314 | 05701536803145 | 5500 |
Pallet | 80314 | 05701014054311 | 110000 |