Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina 30 min i rumstemperatur. Grädda 10-12 min på 180°C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Bakad vikt ca 85 g.
Traditionell kanelsnäcka med riklig fyllning och toppad med pärlsocker.
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina 30 min i rumstemperatur. Grädda 10-12 min på 180°C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Bakad vikt ca 85 g.
Vete, Ägg, Spannmål som innehåller gluten
Sojabönor, Mjölk, Mandel, Nötter
240
Typ | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Nettovikt/frp (g) |
---|---|---|---|
Case | 6161 | 17391288616107 | 4280 |
Pallet | 6161 | 27391288616104 | 205200 |