Förvaring och hantering
Temperatur max C°-18, Temperatur min C°-25
Tina i rumstemperatur 45 min. Baka i 190 °C i 12-15 minuter. OBS! Gräddningstider/steketider och -temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad/ferdig stekt produkt ca 930 g.
Ett stort, ljust och luftigt bröd med surdeg och smakrik, tydlig skorpa. Bakat i stenugn. Bakat utan tillsatser.
Temperatur max C°-18, Temperatur min C°-25
Tina i rumstemperatur 45 min. Baka i 190 °C i 12-15 minuter. OBS! Gräddningstider/steketider och -temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad/ferdig stekt produkt ca 930 g.
Spannmål som innehåller gluten
Ägg, Mjölk, Sesamfrön, Sojabönor, Mandel, Hasselnöt, Valnöt
360
| Typ | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Nettovikt/frp (g) |
|---|---|---|---|
| Case | 70246 | 06437005069970 | 10000 |
| Pallet | 70246 | 06437005069987 | N/A |