Förvaring och hantering
-18°C. Bör ej omfrysas efter upptining
Tina ca 20 min i rumstemperatur. Grädda 9-11 min i 190°-200°C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Ett surdegsbröd med chiafrön, pumpa- och solroskärnor. Har en fantastisk nötig och rund smak.
-18°C. Bör ej omfrysas efter upptining
Tina ca 20 min i rumstemperatur. Grädda 9-11 min i 190°-200°C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Spannmål som innehåller gluten, Råg, Vete
Sesamfrön, Sojabönor
999
Typ | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Nettovikt/frp (g) |
---|---|---|---|
Case | 224862 | 17315062248629 | 4500 |
Pallet | 224862 | 27315062248626 | N/A |