Bulle med smör, surdeg och fylld med vaniljfyllning med smör och mandel.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina 60-80 min i rumstemperatur. Grädda i ca. 180°C 9-12 min. Pudra över florsocker efter bakning. Tips gör en Toscabulle genom att lägga på Toscapulver (#1485) innan bakning. OBS viktigt att tina bullen ordentligt innan bakning.
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
339 kcal
-
Energi kJ
1424 kJ
-
Fett
13 g
-
- varav mättat fett
6.2 g
-
Kolhydrater
46 g
-
- varav socker
14 g
-
Fibrer
2.7 g
-
Protein
8.2 g
-
Salt
0.84 g
Ingredienser
Allergener: Vete
,
Ägg
,
Mjölk
,
Mandel
,
Spannmål som innehåller gluten
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Estland