Ljust portionsbröd med vallmofrön - en av våra populäraste smaker
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18 °C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (2-4 °C) eller 60 min i rumstemperatur under plast. Jäs 50-60 min i jässkåp (35-37 °C, ca 70 % fuktighet). Värm ugnen till 220 °C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga per plåt som ska bakas. Sänk temperaturen till 180 °C oc
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
252 kcal
-
Energi kJ
1062 kJ
-
Fett
4.4 g
-
- varav mättat fett
0.3 g
-
Kolhydrater
39 g
-
- varav socker
0.5 g
-
Fibrer
6.1 g
-
Protein
11 g
-
Salt
1.04 g
Ingredienser
Allergener: Korn
,
Råg
,
Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Ägg
,
Mjölk
,
Mandel
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Estland