Klassiskt svenskt rågbröd med linfrön och solroskärnor.
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs/heves ca 60 min i jässkåp/heveskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperature
Näringsinnehåll per 100g
-
Energi, kcal
250 kcal
-
Energi kJ
1051 kJ
-
Fett
5.3 g
-
- varav mättat fett
0.6 g
-
Kolhydrater
39 g
-
- varav socker
5.6 g
-
Fibrer
4.5 g
-
Protein
9.1 g
-
Salt
0.9 g
Ingredienser
Allergener: Korn
,
Råg
,
Vete
,
Spannmål som innehåller gluten
.
Kan innehålla spår av Mjölk
,
Valnöt
,
Nötter
.
Tillverkningsland: Estonia